- for mennesker på farten

Lyt til Rejseradioen her på siden og på danske radiostationer


Forsiden   Aktiviteter    Biler    Overnatning    Rejsemål    Transport    Rejseprogrammet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Impulser fra Europa - inspiration til næste udenlandsrejse

I den fjerde udgave af Rejseprogrammet har vi foretaget en lille opsamling af oplevelser fra de sidste måneder. De kan måske ikke mindst tjene som inspiration til næste udenlandsrejse, men er i sig selv også informativt, tjah, nogen vil måske endda finde det underholdende J

Læs mere om skibselevatoren i Thieu, om Kitzbühel som mere end vintersportssted, om hvordan man bor godt i Alsace og om Brandenburg som turistmål. Hør Rejseprogrammet med impulser fra Europa - det hele finder du hér >>>

 


Samsø: fred og ro - og masser af oplevelsesmuligheder

I den tredje udgave af Rejseprogrammet handler det om Samsø. Vi har besøgt den smukke ø midt i de danske farvande, en ø med ø-kultur, ø-atmosfære, en unik kultur og natur, masser af ro - og masser af oplevelsesmuligheder.

Oplevelsesøen Samsø - læs mere >>>

Hør Rejseprogrammet om Samsø - indholdsoversigten finder du hér >>>


Besøg Berlin på byens præmisser

I den anden udgave af Rejseprogrammet er Berlin temaet. Vi er ikke på sightseeing i traditionel forstand, men viser, at Berlin, trods sin dunkle og dystre fortid i historiens tegn har udviklet sig til en moderne og trendy metropol, en levende og mangfoldig storby, der har kolossalt meget at byde på, på sin helt egen og ofte usædvanlige måde - til priser, der er til at betale. Et velvalgt rejsemål for en forlænget weekend.

Storbyen Berlin - læs mere >>>

Hør Rejseprogrammet om Berlin - indholdsoversigten finder du hér >>>


Det første Rejseprogram:

 

Outdoor på Bornholm

I den første udgave af Rejseprogrammet stiller vi skarpt på Bornholm som ny destination for mennesker med lyst til at prøve outdoor aktiviteter. I Uge 35 (26. august-1. september 2013) afholdes "Outdoor-ugen" med særlig fokus på outdoor aktiviteter og er man ny på området, er det en god mulighed for samlet at stifte bekendtskab med de tilbud, klippeøen i Østersøen kan øse ud af.

Mere om Outdoor aktiviteter på Bornholm >>>

 

Egen have og swimmingpool på hotel nær Nice

Vi fortæller også om et på vore breddegrader ukendt hotel nær den franske riviera, hvor privat swimmingpool og små haver er standard ved mange af værelserne.

Mere om Hotel Mas d'Artigny >>>

 

Den ideelle langtursbil

Du kan desuden høre om hvordan den ideelle langtursbil ser ud og hvad, der gør den til noget særligt.

Mere om Peugeot 5008 >>>

 

Dæk til bil og campingvogn

Vi ser også på dæk til bil og campingvogn – for mange bilferier er ufrivilligt blevet afsluttet, fordi den eneste berøring, en bil og en anhænger har med kørebanen, ikke har stået distancen.

Mere om dæk >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rejseradioen.dk redigeres og udgives af Søren Clauding

© Rejseradioen: Søren Clauding - Clauding Communication. Kontakt >>>