- for mennesker på farten

Lyt til Rejseradioen her på siden og på danske radiostationer


Forsiden   Aktiviteter    Biler    Overnatning    Rejsemål    Transport    Rejseprogrammet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lissabon - Estoril: Hotel Palácio

Historisk hotel fyldt med historier


Af Søren Clauding – juli 2015


Læs mere om Cascais og Estoril hér >>>


5-stjernede fortællinger: Hotel Palácio, Jams Bond og meget andet. Interview med Salgs- og Marketingdirektør Manuel Guedes de Sousa

 

Skru tiden tilbage til 2. verdenskrig. Dengang var Portugal neutral og spioner fra nazi-regimet såvel som de allierede havde brug for et udskibningssted. Den slags spioner havde også brug for underholdning og underholdningen opsøgte de ikke mindst på det mondæne fem-stjernede Hotel Palácio i Estoril, lige overfor Europas største kasino.

 

En af spionerne var manden bag de berømte James Bond historier, Ian Flemming. Han var selv spion – og resten af historien skal man lytte til indslaget i Rejseradioen for at få. Den er fortalt af en af de erfarne herrer på det stadig ligeså mondæne hotel, salgs- og marketingdirektør Manuel Guedes de Sousa.

 

Excellent Restaurant

Resten fortæller vi: Man behøver nemlig ikke overnatte på hotellet for at opleve fem-stjernet service i klassiske omgivelser – som oven i købet er til at betale. På hotellet findes flere restauranter, ikke mindst Four Season. Vil man opleve den ultimative service og udmærkede gastronomi, så kik indenfor og oplev at få middagen serveret på gyldne dæktallerkner af tjenere, for hvem opmærksomhed er helt naturligt i en verden, hvor man andre steder oplever at de sidste tjenerne har i tankerne er restaurantens kunder. På Four Seasons er et diskret vink tilstrækkeligt til at opnå den fuldendte service.

 

I 1941 var forfatteren bag James Bond, Agent 007, regelmæssig gæst på Hotel Palácio. Klik på billedet og se kvitteringen fra hans besøg større...

 

Billederne taler deres eget sprog…

 

Link til Hotel Palacio

 

 

 

 

 

Kronprins Frederik og Kong Harald besøgte Hotel Palacio i 2007 - det er naturligvis foreviget på et foto på hotellet. Klik på billedet til højre og se det større.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rejseradioen.dk redigeres og udgives af Søren Clauding

© Rejseradioen: Søren Clauding - Clauding Communication. Kontakt >>>