- for mennesker på farten

Lyt til Rejseradioen her på siden og på danske radiostationer


Forsiden   Aktiviteter    Biler    Overnatning    Rejsemål    Transport    Rejseprogrammet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik på billederne og se dem større


Resort Barrière Ribouvillé: Alsace i moderne omgivelser


af Søren Clauding - november 2013


Alsace er utrolig smuk, og mange mennesker tænker givet vis ikke på, at hvis de tager en lille afstikker fra den tyske autobahn mellem Karlsruhe og Basel på turen mod Syd, og stryger ind over den franske grænse, befinder man sig hurtigt iblandt vinstokke, vingårde og kan køre fra den ene lille hyggelige by til den anden.

 

Hvis man gør det har man hurtigt en udfordring: Hotellernes standard er ikke altid helt på niveau med den hygge, de udstråler. Eller måske er det lige præcis det, de er. Men det er der råd for efter at Resort Barrière Ribouvillé tæt ved byen Ribouvillé mellem Strasbourg og Basel blev bygget.

 

Hotellet er ikke i sig selv udpræget charmerende, men værelserne er store og rimeligt luksuøse. Og alting virker, uden at man skal bruge en halv dag på at finde ud af funktionen. Prisniveauet fra omkring 130 Euro+ er virkelig attraktivt. Og da man er tæt ved vinmarkerne, tager det ikke mange minutter at køre fra det velfungerende hotel til den charme, som der findes så meget af på de kanter. Hotellet har et eller andet sted fået tildelt 4,5 stjerner. Den holder ikke helt efter vores vurdering. 3,5-4 er passende, men vi deler heller ikke stjerner ud i så rå mængder, som andre har for vane...

Link til Resort Barrière Ribouvillé

Vi kan anbefale at læse mere om Alsace på Politikens website >>>

 

Bo ordentligt i Alsace


 

Udefra ser det ikke så spændende ud, men det fungerer fremragende

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rejseradioen.dk redigeres og udgives af Søren Clauding

© Rejseradioen: Søren Clauding - Clauding Communication. Kontakt >>>