- for mennesker på farten

Lyt til Rejseradioen her på siden og på danske radiostationer


Forsiden   Aktiviteter    Biler    Overnatning    Rejsemål    Transport    Rejseprogrammet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Chicago’s Essex Inn:

I gå-afstand til seværdighederne og bymidten


Af Søren Clauding – november 2014


Chicago’s Essex Inn har en kvalitet, der overstiger dem alle: Beliggenheden. Direkte på Michigan Avenue, omtrent på midten udfor det rekreative område, Grant Park, hvor man finder The Art Institute of Chicago, Millennium Park og Museum Campus, blot et par kilometers gang fra USA’s næsthøjeste bygning, Willis Tower, og den mondæne indkøbsgade, The Magnificent Mile. En smule ”i skyggen” af det kæmpemæssige Hilton Hotel på Essex Inn's nordside – men her er priserne noget højere.

 

Essex Inn udmærker sig ikke ved sin mondæne indretning. Men det er et pænt, ældre hotel, med værelser, der størrelsesmæssigt er som forventet i USA. Det er lidt slidt hist og her og er man uheldig, får man ikke den smukkeste udsigt. Vi havde vindue mod syd, det gav dog mulighed for mod øst at se ud over Grant Park og mod vest – nej, det er ikke værd at skrive om.

 

Men værelset var rent, sengene var store, og vil man slappe lidt af, kan man passende tilbringe lidt tid på terrassen ud for den temmelig store indendørs swimmingpool. Her har man udsigt over parken, kan skimte Michigan-søen i baggrunden og fornemme det pulserende liv på den lange avenue, der er bymidtens absolutte livsnerve.

 

Karakteren 4

Chicago’s Essex Inn får karakteren 4 ud af 6, primært pga. beliggenheden.

 

Chicago’s Essex Inn

800 S Michigan Ave

Chicago, IL 60605

Telefon: +1-312-939-2800

 

Link til Chicago’s Essex Inn >>>


Udsigten til venstre gennem værelsesruden mod syd. Men man skal tæt på ruden for at nyde udsigten over Grant Park og Museum Campus mod øst. Hotelfoyeren er pæn og velfungerende.

 

Essex Inn (under det rødlige lysskilt lige over trætoppene på taget af bygningen midt i billedet) fotograferet fra Grant Park er på sin nordside (th i billedet) flankeret af det kæmpemæssige og iøjefaldende Hilton Hotel.

 

Den store indendørs swimmingpool er et behageligt besøg, når man har brug for at slappe lidt af. Udsigten mod sydøst fra værelserne mod syd er til gengæld ikke værd at skrive hjem om. Til gengæld hører man ikke meget til gadelarmen.

 

Værelserne er store og forholdsvis rene. Garderoben er åben og ventilationsanlægget temmelig gammeldags.

 

   

Det er ikke luksus i europæisk forstand, der møder en på badeværelset, men prisniveauet er rimeligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rejseradioen.dk redigeres og udgives af Søren Clauding

© Rejseradioen: Søren Clauding - Clauding Communication. Kontakt >>>